У зв’язку із початком імплементації медичної реформи у державі, та прагненням долучитися до важливих проектів, що стосуються медичної тематики, ГО «Фундація інноваційного лідерства» разом з благодійним фондом «Manus Dei» та зі своїми партнерами проводить перший медичний форум «Медична реформа: місія (не) здійсненна».
Український медичний форум «Медична реформа: місія (не) здійсненна» - це один з наймасштабніших заходів в Україні, що об’єднує провідних спеціалістів і професіоналів вітчизняної медицини, фармацевтики та системи охорони здоров’я і виступає комунікаційною платформою для налагодження плідної співпраці та обміну досвідом між кращими науковцями, заслуженими лікарями, представниками благодійних фондів та владними структурами.
Спікерами форуму стануть народні депутати (Ольга Богомолець, Олег Мусій, Сергій Мельничук), лікарі та працівники сфери охорони здоров’я (Олег Панасенко, Валентина Маркевич, Лідія Буцька) експерти (Костянтин Надутий, Сергій Краченко, Василь Апасов, Віктор Таран), представники благодійних організаций (Андрій Доценко, Лариса Лавренюк, Інна Сілантьєва).
Медична революція – саме так можна описати сучасні зміни в галузі охорони здоров'я України. Як і будь-яка революція, вона неодмінно вплине на кожного громадянина з усіх куточків України. Таким чином, ставши учасником форуму, разом зі спікерами та модераторами заходу ми разом знайдемо відповідь на питання чи здійсненна місія медичної реформи в Україні.
За новинами ГО «Фундація інноваційного лідерства» можна стежити на сайті та на офіційній сторінці у Facebook.
З деталями проведення заходу можна ознайомитися на сайті Фундації.