Усім відомо, що вживати у їжу багато солі не можна, проте її можна використовувати у якості ліків.

Відомий хірург І. Щеглов, який використовував кам'яну сіль для лікування поранених солдатів під час Другої світової війни, ділився з усіми своїми рецептами. У ті далекі часи він лікував серйозні рани за 3-4 дні, за допомогою солі. Підвищена температура теж нормалізувалась, і у Щеглова не було жодного смертельного випадку.

Далі ми розкажемо, як правильно робити соляні перев’язки. Запам’ятовуйте правила:

  1. У розчині, який ви готуєте для перев'язки, має бути не більш ніж 10% солі.

Якщо ви зробите розчин з надто великою кількістю солі, вона може зруйнувати капіляри.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  1. Використовуйте тільки натуральні тканини.

Матеріал має бути багато разів випраним, тож підійде старий одяг з льону, або бавовни.

  1. Соляна пов’язка діє тільки на те місце, на яке ви її поклали.
  2. Щоб побачити ефект від соляного розчину, має пройти тиждень.
  3. Тканину потрібно віджати, але не сильно – вона має бути достатньо вологою. Закріпити перев'язку можна бинтом або лейкопластирем.

Якщо ви відчуваєте головний біль, можна накласти перев’язку на лоб або потилицю. Таку процедуру також можна проводити якщо ви страждаєте від нежитю. За 1-1,5 години вам має стати краще. Якщо ж у вас сильний головний біль, то можна кругову пов’язку потримати до ранку.

Якщо ви відчуваєте, що застудилися, або захворіли на грип, лікар радить лікуватися методом, описаним вище. Якщо ви хворієте не перший день, пов’язку можна накладати не тільки на голову, а й на спину. Вам знадобиться 2 шари вологого й 2 шари сухого рушника. Пов’язку потрібно залишити на ніч. А також провести 4-5 процедур для повного одужання.

Нагадаємо, народний рецепт позбавить від оніміння рук і ніг. Це може бути пов'язано з поганим кровообігом. Народний засіб допоможе очистити судини та позбавить вас від неприємної проблеми.

Як повідомляв Знай.ua, набряклість, свербіж та хропіння можуть вказувати на серйозну хворобу.

Також Знай.ua писав, що активоване вугілля допомагає не тільки при отруєнні.