Оніміння пальців рук і ніг може бути пов'язано з поганим кровообігом. Народний засіб допоможе почистити судини і позбавити вас від неприємної проблеми.

Дані сучасних досліджень показують, що насіння льону здатні попереджати і ефективно допомагають лікувати хвороби серця, судин, шкіри, волосся і шлунка.

Насіння льону - диво-засіб для здоров'я організму. Ось як на основі цих насіння приготувати диво-настій для чищення судин.

  • 1/3 ст. семен льону;
  • 1 л. води.

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

З вечора залийте насіння водою. Потім поставте їх на парову баню, доведіть до кипіння і потримайте так 2 хвилини.

Вранці, після того як відвар настоїться, процідіть його і перелийте в скляну банку з кришкою.

Повинно вийти приблизно 850 мл киселеподобной рідини.

Її потрібно випити за 5 днів: по 1/3 склянки вранці натщесерце і ввечері до їжі.

Курс лікування - 15 днів. Потім - 3 місяці перерви.

Раніше повідомлялося, що наше тіло посилає нам "сигнали тривоги" про проблеми з організмом задовго до того, як серйозна хвороба проявить себе. Треба лише уважніше прислухатися до власного організму і навчитися їх розпізнавати.

Іноді симптом в одній частині тіла може свідчити про хвороби в інший. Вміння помічати і правильно тлумачити ці симптоми може значно підвищити якість вашого життя.

Нагадаємо, кардіологи придумали, як виявити хворобу серця на ранніх стадіях. Вчені з університету Дьюка запропонували новий аналіз крові, який дозволить визначати наскільки заблоковані кровоносні судини.

Як повідомляв Знай. ua, ці неочевидні ознаки можуть вказувати на серйозну хворобу. Часом організм нам сигналізує про хворобу, а ми ігноруємо це.

Знай. ua писав, що одна молекула врятує мільйони легенів у всьому світі.