Астрологи радять на початку весни дуже уважно ставитися до свого організму.

Овни
У березні під загрозою травна система Овнів. Постарайтеся дотримуватися здорового способу життя і правильно харчуватися, щоб запобігти можливим захворювання шлунково-кишкового тракту.

Тельці
Вразливим місцем відповідальних і стійких Тельців можуть стати суглоби і опорно-руховий апарат. Щоб уникнути травм, розтягувань або запалення суглобів не забувайте про якісний відпочинок і заняттях спортом.

спорт
спорт

Близнюки
Близнюкам в березні вкрай важливо не мовчати про свої образи і претензії. Гра в мовчанку енергетично може привести до неприємних і вельми небезпечних захворювань горла і голосових зв'язок.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раки
Щоб уникнути гормональних збоїв і захворювань щитовидної залози, спробуйте частіше обговорювати свої переживання з близькими.

Леви
Левам варто побоюватися травм. Бажання скрізь і в усьому досягти успіху може привести до неуважності уваги і, як наслідок, неприємним побутовим випадковостям у вигляді синців, розтягнень і навіть переломів.

Діви
На представників цього знака в березні може звалитися нова відповідальність, яка разом з успіхом і кар'єрним ростом спричинить за собою і проблеми зі здоров'ям. Щоб уникнути захворювань серцево-судинної системи, намагайтеся спокійніше ставитися до таких змін.

Терези
Варто насамперед подбати про свою нервову систему. Здоровий сон, прогулянки на свіжому повітрі і улюблене хобі - найкраща профілактика неврозів і стресів.

Скорпіони
Березень - хороший час для внутрішніх і зовнішніх змін. Позбавтеся від непотрібних речей, звільніть свій життєвий простір і займіться своїм здоров'ям.

Стрільці
Не варто хапатися за все справи поспіль. Інакше є ризик провалити всі починання, накопичивши безліч претензій до власної персони, які неминуче виллються в проблеми зі шкірою.

Козероги
У цьому місяці Козерогам просто необхідний ковток свіжого повітря у вигляді яскравих вражень. Інакше брак позитивних емоцій може вилитися в хвороби дихальних органів на кшталт бронхіту або навіть пневмонії.

Водолії
Варто перейти перейти на здорове харчування, поміняти режим дня або зайнятися спортом.

Риби
У Риб можливі загострення хронічних захворювань через великі навантажень в професійній сфері діяльності. Щоб не випасти з колії в самий невідповідний момент, постарайтеся вчасно зайнятися профілактикою таких недуг.

Нагадаємо, астрологи назвали найгірших невісток за знаком Зодіаку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астрологи склали гороскоп на березень 2019 року для усіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи назвали головних підлабузників за знаком Зодіаку.