Сексуальне життя в парі залежить від розподілу обов'язків по дому.

Саме в цьому впевнені соціологи Деніел Карлсон, Аманда Міллер і Шерон Сасслер з трьох американських університетів .

В основу дослідження лягли дані двох масштабних опитувань, проведених у 1987–1988 роки і в 2006 році. Загальна вибірка склала більше 11 000 чоловік.

У респондентів запитали, що для них є показником міцних стосунків. Відповіді опитуваних приголомшили. Найчастіше люли відповідали про хороший секс, як основа міцного союзу. Трохи менше людей вважають вірність основою довготривалих стосунків, а третя категорія людей впевнена, що без правильного розподілу домашніх обов'язків нічого не вийде.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Виявилося, перший і третій пункти безпосередньо пов'язані — партнери, які ділили завдання по господарству порівну, відзначали більшу задоволеність у відносинах і сексуального життя порівняно з тими, де будинком займався хтось один (переважно жінки).

Особлива справа, про яку згадали всі респонденти третьої категорії - це миття посуду — пари, де цей обов'язок брали на себе чоловіки, як показує опитування, менше сваряться і у них найкраще з сексом.

Для жінок найбільш важливим виявилося, щоб партнер мив посуд і робив покупки в супермаркеті. І саме такі чоловіки найбільш задоволені своїми половинками у питання інтимних стосунків.

Дивіться: Секс та сім'я. Поради психолога

Нагадаємо, українська співачка Настя Каменських розповіла про свої стосунки, які так ретельно приховує. Вона в черговий раз зазначила, що не буде називати конкретного імені свого чоловіка, але підкреслила, що той є її однодумцем у всьому, і заради нього, якщо буде така необхідність, вона готова кинути кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова похвалилася новим тренером по імені Едуард, до якого, мабуть, і приходить щодня в елітний спортзал недалеко від свого особняка.

Також Знай.ua писав про те, що шанувальники обговорюють нового коханця Волочкової.