Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася датою з чоловіком інкогніто - артистка і її коханець відзначили пів року спільних стосунків. Так, Анастасія виставила коротеньке відео, на якому коханий виклав їй свічками сердечко і накрив на стіл.

"Свято можна влаштовувати навіть без приводу особливого.🌺 А вчора ми відзначали з коханим 170 днів і ночей, проведених разом нерозлучно за пів-року.🙏🏻❤️❤️ 10 з 180ти ми були не разом з причини моїх від'їздів творчих... Любов-це безцінний дар!🙏🏻 Бережіть коханих та цінуйте один одного, у кого є кого... ❤️ ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже коментарі хитра балерина приховала. Варто відзначити, що Анастасія ніколи не показувала обличчя залицяльника, однак шанувальники майже впевнені, що коханий артистки - чеченець по імені Малек, який працює охоронцем в спортзалі, де і познайомилася парочка.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.