В організмі все взаємопов'язано і тому про проблеми і збої в роботі організм може посилати знаки самим несподіваним чином. Так, деякі хвороби очей можуть сигналізувати про більш серйозних захворюваннях, які не були помітні раніше.

Зверніть увагу на ці сигнали, тому що вони можуть вказувати на більш серйозні захворювання:

ЯЧМІНЬ небезпечний, якщо не проходить сам протягом 3 місяців. Це може бути сигналом рідкісної форми раку, відома як карцинома сальних залоз.

ВИПАДАННЯ ВОЛОССЯ НА БРОВАХ може свідчити про серйозні порушення в роботі щитовидної залози.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

РОЗМИТЕ ЗІР при погляді на екран гаджета може бути ознакою синдрому комп'ютерного зору. Потрібно звертатися до лікаря, інакше це надалі буде приносити ще більший дискомфорт.

СЛІПЕ ПЛЯМА в області видимого простору може мати величезне значення. Його поява може супроводжуватися головним болем і стати результатом мігрені. Може проявлятися у вигляді хвилястої лінії.

ПОЖОВКЛІ БІЛКИ ОЧЕЙ вказують на жовтяницю. Часто це захворювання буває у новонароджених з малорозвиненої функцією печінки, але може також виникнути і у дорослих, що вкаже на проблеми з печінкою, жовчним міхуром.

ЗАТУМАНЕНИЙ ЗІР може свідчити про розвиток цукрового діабету. Найчастішим захворюванням очей у діабетиків є діабетична ретинопатія, яка впливає на кровоносну систему очей і навіть може призвести до сліпоти.

Нагадаємо, всього один продукт призведе тиск в норму.

Як повідомляв Знай. ua, вчені розповіли, на що здатна одна чашка кави в день.

Знай. ua писав, що вчені назвали фактор, що підвищує ризик смерті.