В останні роки почастішали випадки зараження кором. Експерти назвали продукти, здатні захистити від захворювання.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМедики рекомендує вживати багатий вітаміном A шпинат. Дефіцит цієї речовини, за даними ВООЗ, є однією з головних причин зараження кором. Для боротьби з вірусом необхідна хороша імунна система, яку допоможе зміцнити знаходиться в апельсинах вітамінах C.
До складу брокколі входять відразу три вітаміни: E, C, A, перетворюють капусту в один з корисних для людини овочів. Мигдаль важливий для імунітету, а часник містить аліцин, згідно з рядом досліджень, допомагає протистояти різним інфекційним захворюванням.
Нагадаємо, що кір - це дуже небезпечна хвороба, яка може призвести до летального результату.
Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Львові люди масово злягли" від кору: число хворих зростає
Також портал "Знай.uа" інформував, що Моз попереджає про несподіване спалаху кору.