За даними Всесвітнього конгресу педіатрів, який проходила в Португалії, Україна посіла перше місце за захворюваністю на кір в Європі. Так, в період з липня 2018 по червень 2019 було зафіксовано понад 84 тисяч випадків захворювань.

Окрім цього, за даними МОЗ, тільки за тиждень по всій Україні медики зафіксували понад 50 нових випадків кору. Найбільше хворих у Вінницькій (22 хворих: 3 дорослих та 19 дітей), Дніпропетровській (9: 3 дорослих та 6 дітей), Одеській (9: 3 дорослих та 6 дітей), Київської (6: 4 дорослих та 2 дітей) та Житомирській (5: 4 дорослих і одна дитина) областях.

Нагадаємо, що Гончарук розглядає можливість спорудження кількох інфраструктурних проектів, серед яких є і зведення водного шляху між Чорним і Балтійським морями.

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям розсекретили захмарні зарплати Богдана, Рябошапки і Гончарука.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Гончарук повідомив про нечуване, бюджет на 2020 рік виявився особливим.