Влада Сполучених Штатів збирається заборонити популярні ароматизовані суміші, які використовуються в електронних цигарках. При цьому для представників індустрії зробили значні виключення.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на заяву адміністрації США.

Зокрема, заборона поширюється на фруктовий, цукерковий, м'ятний і десертний смак сумішей, що використовуються в невеликих електронних цигарках на основі картриджів. Саме вони є найбільш популярними серед підлітків у США. При цьому ментоловий і тютюновий смак в анонсовані обмеження не потрапляють.

електронні сигарети
електронні сигарети

Крім того, як зазначає AP, оголошені заходи не торкнуться ринок великих вейпінгових пристроїв, які орієнтовані на дорослих курців.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, в Україні електронні цигарки та прилади для нагрівання тютюну будуть прирівняні до звичайних цигарок до початку 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.иа, генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс оголосила про новий позов проти електронної сигаретної компанії Juul.

Також портал Знай.иа писав, що Apple просять повернути програми для вейперів на iPhone.