Найвідоміший лікар України – доктор Євген Комаровський веде свій канал на Youtube. У ньому він відповідає на всі питання по медицині, в тому числі і пов'язані з коронавірусом. У свіжому випуску свого блогу, Комаровський розповів чимало цікавого про COVID-19.

Наприклад, найвідоміший лікар України назвав імовірну причину високої смертності в Італії. Комаровський вважає, що одним з чинників проблеми став неконтрольований прийом антибіотиків жителями країни. На його думку, з-за цих препаратів у людей виник ряд ускладнень, викликаних бактеріями, які додалися до вірусу.

Також Комаровський розповів про можливості контакту з людьми, хворими COVID-19. Він зазначив, що ризик залежить від вираженості захворювання і наявності медичної маски, а також від місцевого імунітету людини. Крім того, самий відомий лікар України повідав і про спосіб профілактики, який оцінять багато жителів нашої країни. Зокрема, Комаровський рекомендує приймати 150-200 грам червоного вина перед сном. Також можна використовувати і коньяк, але не більше 50 грам.
В кінці Євген Олегович нагадав про важливість миття рук, носіння медичної маски та самоізоляції. Це найефективніші способи попередження коронавіруса.

Нагадаємо, Комаровський прокоментував заборону прогулянок з дітьми в парках і перенесення короновірусу комарами

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаровський порадив ефективний засіб для миття рук — краще, ніж мило

Також Знай.uа писав, Комаровський порадив простий спосіб дезінфекції одягу