Колишня глава МОЗ України Уляна Супрун розповіла, можна займатися сексом на карантині і як робити це безпечно для здоров'я. За словами екс-чиновниці, заняття любов'ю чудово допомагають подоланню тривожності і стресу, які охопили людей під час пандемії Covid-19.

Карантин — час, коли ми повинні якомога більше залишатися вдома та фізично дистанціюватися від інших людей. Поки ми на...

Geplaatst door Уляна Супрун op Donderdag 16 april 2020

Супрун написала, що інтим за показниками користі для організму можна прирівняти до фізичних вправ. Це класна і набагато більш приємна альтернатива фітнес-клубам.

Екс-міністр охорони здоров'я зазначила, що це нормально, якщо немає бажання займатися сексом в такій тривожній обстановці. Для прикладу навела досвід жінок у Китаї. За статистикою, після землетрусів у науганных людей падала сексуальна активність і знижувалося лібідо, і це абсолютно нормально.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Супрун схвалила мастурбацію. За її словами, ваш самий безпечний партнер під час пандемії - ви самі. Головне, не забувати мити руки та секс-іграшки перед і після процесу. На другому місці після вас - ваш постійний партнер, з яким ви живете. По суті, секс майже нічим не відрізняється від спільного перегляду фільмів в обнімку з частини ризику зараження.

Також Супрун нагадала про важливість контрацепції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Антибактеріальне мило зашкодить при пандемії, як правильно мити руки.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Комаровський порадив ефективний засіб для миття рук — краще, ніж мило.

Також Знай.иа" писав, що екс-міністр охорони здоров'я Ємець накинувся на Супрун із звинуваченнями.