У разі, якщо ви втратили вагу і зараз вам комфортно в такому результаті дуже важливо знати невеликі секрети і корисні звички, які допоможуть не набрати вагу назад.

Важливо їсти щось кожні 3-4 години, щоб не зриватися на перекуси у вигляді батончиків, бутербродів з солодкою газованою водою. Намагайтеся не допускати критичечкого голоду, в пориві якого ви з'їсте щось і не помітите. Важливо наповнювати свій раціон білками, складними вуглеводами і клітковиною.

Не забувайте про сніданку. Хоча б вівсянку з фруктами або навіть із солоною червоною рибою.

Сніданок, фото pxhere
Сніданок, фото pxhere

Замість того, щоб повністю відмовитися від вуглеводів або цукру, краще вибирати цілісні фрукти і овочі. Така їжа допоможе отримати максимум користі – включаючи клітковину, яка дарує нам відчуття ситості.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На практиці це означає з'їсти апельсин замість склянки соку і печена картопля замість картоплі фрі та чіпсів. Основою раціону повинні стати цілісні і корисні продукти.

Відмовтеся від солодких напоїв. У пакетованих соках не більше користі, ніж в солодкій газованій воді. Це всі рідкі і непотрібні калорії.

Якість тіло, здоров'я залежить не тільки від правильного харчування, але й від фізичної активності. Активність знижує тривожність, покращує якість сну і допомагає нашому організму працювати правильно і добре.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всього три вправи і 15 хвилин часу - комплекс для ідеальної фігури.

Як повідомляв Знай. ua, чим обернуться експерименти зі здоров'ям і "народними методами".

Також Знай. ua писав, що продукти-хамелеони, які тільки здаються корисними.