Відомий лікар-дієтолог Ганна Єлькіна назвала види зелені, які потрібно вживати щодня, а також вона пояснила, в яких видах міститься найбільше вітамінів і корисних речовин.

Про це пише видання UkrHealth.

Відтак, за її словами, щоденне вживання зелені здатне додати організму здоров'я, омолодити його, підвищити імунітет і навіть захистить від виникнення ракових пухлин.

"У раціон обов'язково потрібно включити шпинат, петрушку, базилік, селеру, руколу, кейл, броколі та м'яту. Якщо їх вживати у великій кількості, вони сприяють омолодженню організму, захищають від онкології", - розповіла експерт.

Петрушка, скріншот: YouTube
Петрушка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також вона запевнила, що в такій зелені міститься велика кількість кальцію, магнію, заліза, калію, фосфору, цинку, вітаміни А, С, Е, К, а один стакан листової зелені на добу і зовсім здатний повністю омолодити організм людини.

"Крім того, зелень в раціоні значно знижує ризик виникнення вікового зниження розумової активності. Особливу користь такі продукти приносять шлунково-кишковому тракту. Велика кількість клітковини, яка є в зелені, регулює роботу травної системи, сприяє контролю ваги та призводить до оздоровлення мікрофлори кишківника", - йдеться в повідомленні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всього три вправи і 15 хвилин часу - комплекс для ідеальної фігури.

Як повідомляв Знай. ua, чим обернуться експерименти зі здоров'ям і "народними методами".

Також Знай. ua писав, що продукти-хамелеони, які тільки здаються корисними.