Запорука ідеальної посмішки - безперечно догляд за зубами. Однак важливу роль відіграє раціон харчування. Деякі продукти допомагає підтримувати красу та здоров'я ротової порожнини. Про це пише інформаційний портал arguments.

Фахівці стверджують, що забезпечити здорову усмішку можуть продукти харчування, які доступні кожній людині. Звичайно, вони не подіють, як чарівне зілля, але в комплексі з постійним доглядом та регулярними візитами до стоматолога дадуть свої результати.

Здоров'я зубів. Фото: скрін youtube
Здоров'я зубів. Фото: скрін youtube

Так, до раціону рекомендують додати жорсткі овочі та фрукти – їх волокна допомагають очистити зуби. Такими властивостями володіють цвітна капуста, морква, зелені боби, селера. Крім того, очистити зуби від частинок їжі можуть кисломолочні продукти.

Зуби. Фото: Youtube
Зуби. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Регулярне споживання полуниці та апельсинів допоможе зміцнити емаль зубів і підтримуватиме їх білизну.

Щоб не анулювати позитивний ефект і не зіпсувати посмішку, фахівці радять відмовитися від надмірного вживання чаю, кави, соєвого соусу, червоного та білого вина, а також куріння.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, руйнівний вплив на організм: експерти назвали популярне м'ясо, від якого варто відмовитися.

Також наш портал інформував, у всьому винна їжа: які продукти можуть негативно впливати на психіку та вганяти у депресію.

Крім того, ми писали, не просто процедура краси: вчені довели позитивний вплив манікюру на психіку жінок.