У липні-серпні 2015 року група StarLightMedia провела серед своїх співробітників пітчинг (презентацію) ідей для фільму про Львів.

Про це повідомляє "Телекритика".

Жанрових та форматних обмежень не було, єдина вимога - щоби дія відбувалася у наш час і щоби сценарій не передбачав коштовних декорацій чи голлівудських зірок у головній ролі.

За три тижні конкурсу було надіслано 74 повноцінно розроблених заявки у різних сценарних формах (експлікації, синопсиси, тритменти, були навіть повноцінні сценарії), в яких Львів виступав одним із дійових осіб, персонажем зі своїм власним характером.

З поданих на пітчинг заявок було відібрано шість. Рішення щодо екранізації цих ідей буде прийнято найближчим часом, зйомки заплановано на осінь.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Продюсери фільму "Незламна" повернули Держкіно 1,5 млн гривень

Нагадаємо, 16 серпня, завершився прийом проектів короткометражек про Львів, який оголосила мистецька формація Wiz-Art.

Темою конкурсу є примирення, соціальна інтеграція у суспільстві та постконфліктне врегулювання. У фіналі конкурсу буде обрано три кінопроекти, виробництво яких буде частково або повністю профінансоване.