Роксолана Богуцька показала свою колекцію на Latino Fashion Week (LFW) у Чикаго, пише VIDIA.

До США українська дизайнерка привезла колекцію суконь, пальт та взуття - усе з національним колоритом.

Latino Fashion Week, створений дев'ять років тому для підтримки талановитих латиноамериканських дизайнерів, сьогодні є визначною подією у світі моди. Участь у ньому беруть як місцеві, так і національні, і навіть міжнародні дизайнери.

У рамках тижня моди Роксолана Богуцька була однією з трьох дизайнерів, що презентували свої колекції на фінальному вечорі. Разом із нею свою роботу демонстрували Adan Terriquez з Мексики та Laura Santana з Еквадору.

Читайте також: Українські дизайнери змагалися в "Битві модельєрів-2015" (фото)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми дуже раді, що цього року представляємо українського дизайнера. Її колекція дуже цікава і чудово відповідає нашому плану відкриття для Чикаго кращих міжнародних дизайнерів", - розповів співзасновник Latino Fashion Week Цезар Ролон.

Раніше у Чикаго відбувся Ukrainian Chicago Fashion Show, на якому Оксана Караванська презентували нову ексклюзивну колекцію вишиванок. Подію відвідала Міс Українська Діаспора 2014 Уляна Фенин. Спеціальним гостем заходу став один із засновників Latino Fashion Week Сізар Ролон.