Російський опозиціонер Михайло Ходорковський розповів виданню Sobesednik, яка доля чекає на Росію путінського режиму.

Ходорковський заявив, що перебування у владі Путіна збільшує шанси на розпад Російської Федерації. Проте, особисто він не підтримує сепаратиські настрої на Кавказі.

"Якщо на якихось скріпках Росія ще дійсно тримається, то на радянських, на загальному досвіді тогочасного життя", - переконаний опозиціонер.

Також він додав, що нинішньому режиму Путіна скоро прийде кінець. Бізнесмен переконаний, що Путін переможе і на наступних виборах, але згодом піде у відставку.

"Закінчення циклу, звичайно, не означає його негайного відходу. Це виразиться в тому, що Путіну перестануть прощати, претензії будуть наростати дуже швидко", - заявив Ходорковський.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: "Комуністи братимуть участь у виборах" - Симоненко

Свого часу Михайло Ходорковський був ув'язнений на 10 років через політичні переслідування. Наразі опозиціонер разом із сім'єю мешкає у Швейцарії.