У Верховній Раді помітили нові роутери для роздачі Wi-Fi.

Фотографії з новими пристроями опублікував Апостроф.

Так, парламентський зал засідань оснастили 20-ма роутерами Cisco AIR-ANT2566D4M-R. Згідно з офіційним сайтом компанії Cisco, такі коштують $ 899 за штуку.

"Це спеціальні роутери для" яблук ". Їх використовують, так як не всі інші роутери підтримують частоту Apple. Користуватися таким "вай-фаєм" можна за півкілометра від роутера, такі антени використовують для побудови бездротового повітряного мосту, їх треба реєструвати в "Укрчастотнагляді". Цей зв'язок не вважається безпечним, його можна перехопити і розкодувати, тому секретні повідомлення через Wi-Fi не передають. Такі ж прибалтійські роутери MikroTik коштують від 50 доларів. А Cisco вважаються одними з найдорожчих у світі", - прокоментував придбання Ради спеціально для" Знай "IT-фахівець Олексій Кротов.

Читайте також: Ялинка з коров'ячими головами з'явилась під Радою (фото)

Популярні новини зараз
Українцям буде легше отримати соціальну допомогу: що зміниться Залишилось чекати недовго: відомий мольфар назвав точну дату закінчення війни в Україні Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям
Показати ще

Нагадаємо, в "Віснику державних закупівель" зазначалося, що Управління справами ВР уклало низку договорів на покупку цифрового обладнання на суму 42,57 млн грн. Близько 15 млн грн виділили на обладнання в адмінприміщеннях Ради єдиної системи бездротового зв'язку Wi-Fi на базі Cisco. При цьому у "Віснику" не вказали вартість одиниці обладнання всупереч вимогам Мінекономіки.