На Київщині біля села Осещина на березі Вишгородського обвідного каналу родина екс-голови Контрольно-ревізійного управління Петра Андрєєва збудувала розкішний маєток на 4 гектарах землі.

Про це повідомляють "Наші гроші".

Земля оформили на дружину Андрєєва Тетяну, дочку Юлію Олехову, зятя Ігоря Олехова, тещу Галину Огінську.

Ділянки землі взяли в оренду на 49 років під сінокіс. Орендна плата за 60 соток біля берега становить 376 грн 56 копійок щороку. Плата ще за 26 соток біля берега становить 167 грн 88 копійок щороку.

Маєток Андрєєва складається з двох будинків, гаража для катерів та машин, тенісного корта із нічним освітленням, дитячого майданчика. Частина маєтку ще будується.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Матеріал по темі: Активісти зруйнували паркани депутатських котеджів біля Дніпра

Трохи далі зводиться ще один кам'яний двоповерховий маєток.

Нагадаємо журналісти знайшли у селі Лісники під Києвом елітний маєток із куполами, який імовірно належить доньці екс-депутата Сергія Ківалова. Але у реєстрі нерухомості про цю земельну ділянку інформація відсутня. Площа ділянки складає 60 соток. Сам будинок, який досі будується, складається з двох поверхів, башти та мідних куполів.