У Києві у четвер ввечері сталась дорожньо-транспортна пригода на вулиці Бульварно-Кудрявська, за цирком. В результаті аварії постраждали троє людей.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Водій автомобіля BMW рухався від площі Перемоги. За кермом автомобіля перебував 18-річний водій. Він не впорався з керуванням, повертаючи ліворуч, та в'їхав на літній майданчик кафе. Під удар потрапив стовп, а також один із столиків. За ним в той час сиділи дві жінки.

Медики госпіталізували відвідувачок кафе та водія. В однієї з жінок травми дуже серйозні.

В результаті зіткнення, літній майданчик отримав суттєві пошкодження. На щастя, було досить прохолодно і не багатолюдно, інакше наслідки могли бути більш трагічними.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: У ДТП під Одесою постраждали четверо дітей (фото)

Водія перевірили на вміст алкоголю в крові, але тест показав, що він тверезий. Але оперативно-слідча група Державтоінспекції відправила його в лікарню на додаткову експертизу на наркотичні речовини.

Водій розповів, що рушив зі світлофора в 50 метрах від місця ДТП і, повертаючи ліворуч, "послизнувся" на рейках.

Однак свідки зазначають, що BMW проскочив перехрестя на зелений, що миготів, на високій швидкості.