29 вересня на зупинці біля Індустріального мосту в Києві жорстоко побили бійця АТО. Водій спочатку ледве не збив 32-річного Іллю на пішохідному переході. А потім підло напав зі спини з кулаками. На зупинці було багато свідків, адже сталося це у час пік. А на вулиці було ще світло. Друзі хлопця просять всіх, хто був в той момент неподалік, допомогти знайти нападника.

"Це сталося о 19-ій на пішохідному переході, неподалік торгівельного центру "Аркадія". Ілля якраз переходив дорогу. А водій на помаранчевому "Volkswagen Transporter" вчасно не зупинився. Він штовхнув хлопця машиною, а потім висунувся у вікно та облаяв. Не буду приховувати, Ілля теж не змовчав. Водій не зважаючи ні на що, знову поїхав прямо на хлопця. Ілля відскочив вбік і машина пролетіла повз нього. Думав, що конфлікт вичерпано, він пішов на зупинку громадського транспорту", - розповів "Знай" адвокат.

Читайте також: Вбивці воїна АТО "працювали" на Майдані тітушками

Але зустріч киянина із хамом на цьому не закінчилася. Чоловік заїхав на парковку, залишив там свій автомобіль, повернувся на зупинку та ззаду вдарив хлопця кулаком у голову. А коли той впав на землю, почав гамселити його ногами.

"Ілля викликав поліцію. Але коли патрульні приїхали, нападник втік. Хлопця дуже жорстоко побили, тільки на обличчя наклали п'ять швів. Він минулої середи тільки повернувся з АТО, втратив там друга. Знаходиться в дуже пригніченому стані. Після того, як це сталося, в нього почалася криза. Нічого не хоче. Повторює тільки: "Навіщо я там воював?". Тільки сьогодні погодився поїхати в лікарню. Там діагностували струс мозку. Ще травма щелепи, але поки медики не сказали, що саме у нього", - уточнюють друзі хлопця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ілля до війни займався яхтингом, не вживає алкоголь.

Номер автомобіля нападника він запам'ятав неправильно. Друзі хлопця зараз розклеюють оголошення в районі Індустріального мосту, шукають свідків. Тому всіх, хто бачив, як киянина били на зупинці, просять телефонувати за номером 067-232-86-21. Або писати на пошту - tosha@list.ru