Вбивці воїна АТО 31-річного Артема Приходько тісно пов'язані з кримінальним світом, а також "працювали" тітушками на Майдані.

У Києві запрацював Оперативний штаб, щоб впіймати вбивць – Артура Бірюка та Євгенія Корнейко. Третій учасник кривавої розправи над нашим воїном Вадим Козаченко здався міліції.

"На телефон Оперативного штабу дуже багато повідомлень поступає від людей, які знають підозрюваних. Від їх розповідей просто волосся дибки стає. Виявляється це організоване злочинне угрупування. Вони легко можуть зарізати людину. Було багато випадків, коли бандити застосовували зброю. Угруповання було пов'язанне з незаконним обігом наркотиків, крадіжками авто, - розповів "Знай" юрист Ілля Костін. – Відлюдок і Корнейко брали участь у боях без правил, були членами "Клубу десантників" та мали відношення до харківського "Оплоту". Нагадаємо, "Оплот" очолював проросійський терорист Александр Захарченко. Він сам себе проголосив головнокомандуючим збройними силами терористичної організації "ДНР".

За словами Костіна, підозрювані брали участь в Антимайдані у якості тітушек.

"Вони вихваляли "руський мир" і підтримували російську агресію на сході України, - говорить юрист. – Також відомо, що підозрювані тісно пов'язані з кримінальним світом. Є припущення, що вони все ще знаходяться в Києві. 12-й батальйон оповіщений, також працюють оперативні екіпажі".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Драма в Києві: стали відомі імена вбивць бійця АТО (фото)

Нагадаємо, демобілізований боєць 12 окремого мотопіхотного батальйону Артем Приходько був убитий у ніч на неділю 27 вересня.

Оперативний штаб просить всіх, кому відома інформація щодо осіб, зображених на фото, повідомити за номером (095)428-08-83,або Святошинське районне управління ГУМВС України в місті Києві за телефонами 423-90-76, 424-03-41 або 102.