У столиці вчора, в 23:50 на вулиці Щусєва, 42 сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Daewoo Nexia збив двох людей на тротуарі. За кермом був 36-річний водій.

Про це повідомляє Dtp.kiev.ua.

Попередньо встановлено, що автомобіль рухався з боку вулиці Стеценка у бік центру. Водій не впорався з керуванням і наїхав на бордюр. Після цього машину викинуло на тротуар. У цей час там йшла пара молодих людей - 30-річний хлопець з 24-річною дівчиною.

Автомобіль врізався в стовп і збив двох пішоходів. Від сильного удару з чоловіка злетіло взуття. Жінка відлетіла на середину проїжджої частини. На місце ДТП негайно прибули бригади швидкої і патрулі поліції.

В результаті дівчина загинула на місці, а хлопець отримав дуже серйозні травми. Його із закритою черепно-мозковою травмою, травмою грудної клітки і живота доставили в реанімацію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: Жахлива аварія в Криму: загинули п'ятеро людей

Очевидці кажуть, що водій був п'яним і намагався втекти з місця ДТП. Поліцейські повезли його на експертизу і для надання допомоги.

Водій Daewoo розповів патрульним що він, нібито, їхав зі швидкістю 40 км/год, а пара перебігала дорогу в непередбаченому місці.

У салоні автомобіля правоохоронці знайшли биту і недопиту пляшку горілки. Також у салоні був зламаний замок запалювання і можливо машина була викрадена.

За даним фактом ведеться слідство.