У вівторок спецгрупа, яка спеціалізується на встановленні, затриманні та документуванні осіб, причетних до терористичних організацій "ДНР і ЛНР", затримала двох жителів Артемівська. Осіб, лояльних терористам, затримали в ході проведення спеціальних заходів.

Про це повідомив В'ячеслав Аброськін у Facebook.

"Громадянка П., 1982 року народження, за попередньою змовою з громадянином Б., 1970 року народження, здійснювали збір інформації про переміщення ЗСУ безпосередньо в місті Артемівську та прилеглих територіях. Дана інформація використовувалася бойовиками "ДНР" для коригування обстрілів територій, підконтрольної України", - йдеться у повідомленні.

Також спецгруппа встановила особу терориста, який отримував від "інформаторів" дані. Це житель Артемівська 1973 року народження. В даний момент він перебуває в окупованому Донецьку, в бандформуванні "ДНР".

Читайте також: Під Донецьком загинув командир підрозділу АТО, двоє осіб важко поранені

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Стало відомо, що під час обшуку було вилучено відеозаписи про пересування колон, а також інформація з держномерами української військової техніки в друкованому вигляді.