Прикордонники Мукачівського загону цього року затримали 655 нелегальних мігрантів. Про це повідомив начальник Мукачівського прикордонного загону Сергій Мельник на спільній прес-конференції керівників прикордонного відомства та митниці ДФС Закарпатської області, передає УНН.

За його словами, потік нелегальних мігрантів через кордон України за рік зріс у десять разів. Торік прикордонники затримали 69 нелегалів.

Водночас начальник Чопського прикордонного загону Іван Чаплінський зазначив, що потік мігрантів з території України до ЄС не становить особливої загрози для сусідніх країн.

Окрім того, на ділянці відповідальності Мукачівського загону цього року вилучили 1,2 млн пачок цигарок, втричі більше, ніж торік.

Читайте також: Українець намагався вивезти до Росії старовинні книги

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прикордонники зафіксували проліт трьох малих літальних апаратів, вилучили вісім одиниць зброї, а загалом товарів - на 6,8 млн гривень.

Нагадаємо, напередодні правоохоронці вилучили 80 тонн спирту і 500 ящиків сигарет на суму майже 13 млн гривень.