Прикордонники у пункті пропуску "Бачівськ" на Сумщині затримали автомобіль, що прямував в Росію зі старовинними книгами. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Під час поглибленого огляду автомобіля ГАЗ, на якому виїжджав до Росії наш співвітчизник, правоохоронці виявили в салоні транспортного засобу серед інших особистих речей 4 старовинні книги церковного змісту. Зараз вилучений антикваріат передали для проведення експертизи на предмет культурної чи історичної цінності", - зазначили в прес-службі.

Крім того, в ДПС повідомили, що на залізничному пункті контролю "Конотоп" прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили у суботу, 14 листопада, близько 200 грамів наркотичної речовини.

"Під час перевірки потягу "Київ - Москва" спільною оглядовою групою за допомогою службового собаки в тамбурі одного з вагонів було виявлено пакет з наркотиками, попередньо марихуаною. Виявлену знахідку вилучили", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Читайте також: Троє українців вивозили з зони відчуження радіоактивний металобрухт

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, напередодні харків'янин намагався вивезти до Росії дев'ять ящиків новорічних іграшок. Загальна вартість контрабандного товару склала понад 50 тисяч гривень.