Прикордонники затримали у Житомирській області трьох українців, які вивозили із зони відчуження близько півтонни металобрухту. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

Правоохоронці зупинили молодиків віком від 17 до 20 років, які рухалися на гужовому возі, поблизу населеного пункту Луговики.

"Під час огляду прикордонники спільно з представниками поліції виявили в підводі вантаж металобрухту вагою близько 450 кілограмів", - повідомили у ДПСУ.

Проводяться заходи щодо притягнення винних до відповідальності.

Читайте також: Мешканець Луганщини гнав табун з п'яти корів на Росію

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, напередодні в Іллічівському морському торговельному порту правоохоронці попередили спробу контрабандного вивезення з України чищених грецьких горіхів. Вантаж горіхів у трьох вантажних автомобілях мав бути направлений до Іраку.