Користувачів інтернету обурило відео, на якому нові патрульні під час затримання голосно матюкаються. А потім застосовують у квартирі із зачиненими вікнами сльозогінний газ. Відео було зняте вчора в Подільському районі столиці.

"І це нова поліція? Вони блякають і пи…, як чоботарі. Оце нова реформа! Поводяться, як "гопники", які нічим не відрізняються від старої міліції", - пишуть в мережі.

Додають, що згідно закону про національну поліцію, копи діяли неправомірно. Вони порушили вимоги статті про застосування спецзасобів.

"Не дозволяється застосовувати у закритому приміщення газ! Від цього можуть постраждати в нічому не винні люди", - пишуть у спільноті "Патрульної служби України".

Читайте також: Банда підлітків скоїла два напади на АЗС у Києві (відео)

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

На відео патрульні намагаються одягти наручники на чоловіків напідпитку. В чому вони завинили – невідомо. Все відбувається у квартирі. Також, у соцмережах повідомляється, що затримані – це боєць батальйону "ОУН" Михайло Стрижка та його товариш Сергій Бойко.