У Хмельницькій області на трасі "Старокостянтинів - Любар" поблизу бару "Точка" невідомі викрали з автомобіля "Iveco" 253 тисячі гривень. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Правоохоронці оприлюднили кадри з відео, на якому видно злодія.

Інцидент стався вдень 24 липня. Одного з правопорушників зафіксувала камера відеоспостереження.

Під підозру правоохоронців підпали молоді чоловіки на сріблястому "Chevrolet Lacetti". Прикмети одного з них міліція вже повідомила.

"Чоловік віком 25-30 років, зріст 175-180 см, спортивної тілобудови, волосся темне коротко стрижене, має татуювання на обох руках та на лівій нозі ззаду у вигляді хреста. Був одягнений у чорну футболку, світлі шорти та спортивне взуття", - описали злочинця правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: На Рівненщині у начальника міліції із сейфу викрали табельну зброю

Нагадаємо, у Рівненській області у виконувача обов'язків начальника районного відділення Управління Міністерства внутрішніх справ з сейфу у кабінеті викрали табельну зброю – пістолет Макарова та набої до нього.