30 квітня жителька Черкас Наталя Ковалевська вбила власну 14-річну доньку. Правоохоронцям пояснила – через релігійні переконання. "Знай" дізнався подробиці жахливого вбивства.

У прес службі МВС України у Черкаській області повідомили, що 30 квітня пізно увечері до Золотоніського райвідділку зателефонувала 43-річна Черкащанка. Зізналася у вбивстві власної доньки.

"Тіло дитини знайшли уночі, у лісосмузі поблизу села Деньги Золотоніського району. За фактом убивства відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу", - пояснюють у прес-службі.

Міліціонери з'ясували, що жінка ходила до однієї з сект у Черкасах. Сама Наталя пояснила, що у її дитину вселився диявол, тому вона змушена була очистити доньку – задля цього завдала дитині декілька ударів молотком по голові. Потім тіло заховала у лісосмузі. Зараз вбивцю затримано, проводять психіатричну експертизу.

Загибла Софія навчалася у Черкаській школі №8 у 9-Б класі. Була відмінницею. Однокласники кажуть, що дівчинка цікавилася біологією, мріяла стати лікарем. Була спокійною та врівноваженою дитиною.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Похоронами зараз займається батько. Нам вже сказали, що на кладовищі наш клас бачити не хочуть", - зізналася на умовах анонімності однокласниця загиблої.

У селі Деньги Золотоніського району кажуть, що Ковалевські мали тут дачу, часто приїздили сюди з Черкас на вихідні. Саме у приватному будинку сталося вбивство.

"Наталя останні роки не жила з чоловіком. Тому вдарилася в релігію – ходила по різних сектах. Останнім часом було помітно, що в неї щось не гаразд з головою. Перед вихідними вони з дочкою приїхали в село. Дитина сіла вечеряти – мати взяла здорового молотка і розтрощила їй голову. Як стемніло – вивезла в лісопосадку, прикидала гілками. Вона дитині фактично розтрощила черепа. У нас сподіваються, що її на все життя закриють у психушку. Батько в дуже великому горі. Картає себе, що залишив дитину з матір'ю жити ", - каже Юрій, мешканець села Деньги.