В Остерсунді (Швеція) сьогодні відбулась індивідуальна гонка в рамках першого етапу Кубка світу з біатлону сезону 2015/16. Українка Олена Підгрушна здобула першу нагороду сезону для українського біатлону - бронзову медаль.

Українка стрімко пройшла дистанцію по швидкості і стала однією з чотирьох біатлоністок, які не допустили сьогодні жодного промаху на вогневих рубежах - 20 влучних пострілів. У підсумку, українка відстала від переможниці на 37.8 секунди, і на 5,5 секунди випередила Тіріль Экхофф (Норвегія), яка посіла 4-е місце.

Перше місце в цій гонці посіла Доротея Віерер (Італія) , друге - Марі Дорен-Абер (Франція). Крім Підгрушної відзначимо в цій гонці інших українок – Ольгу Абрамову, фінішувала 16-ю, та Юлію Джиму, яка була 18-ю.

Читайте також: Краще триматися подалі від Росії - Підгрушна

Зазначимо, Олена Підгрушна пропустила минулий сезон, пропрацювавши рік на посаді заступника міністра молоді та спорту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще