У прямому ефірі на арабському телеканалі Альджазіра прозвучала версія про те, що в російський авіалайнер А 321 ще в Санкт-Петербурзі заклали радіокеровану бомбу.

У Єгипті зробити це було практично неможливо, заявив арабський експерт. Адже в аеропорту Шарм-еш-Шейха аеробус не оглядали, і доступ до авіасудна був тільки у російських фахівців.

При цьому експерт прямо назвав винних у трагедії - це російська ФСБ.

Читайте також: У мережі порівняли поведінку єгиптян і бойовиків "ДНР" після падіння А321 і МН17(фото)

Відзначимо, що заступник гендиректора "Когалимавіа" з організації льотної роботи Олександр Смирнов заявляв, що лайнер був пошкоджений зсередини. Він підкреслив, що в повітрі літак не міг зруйнуватися через відмову систем. Єдиною можливою причиною міг бути механічний вплив, зазначив він.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Якщо не брати якісь фантастичні версії, теоретично літак можна зруйнувати виходом на великі перевантаження. Літак Airbus 321 - дуже надійний літак, до законів управління якого внесені так звані "захисти", вони не дадуть вийти літаку на великі перевантаження, навіть за умови помилки в техніці пілотування", - розповів Смирнов.

"Тому єдиною зрозумілою причиною руйнування літака в повітрі може бути фізичний вплив на повітряне судно", - заявив він.