"Знай" відшукав у соцмережах сторінку льотчика, який загинув сьогодні на кордоні Турції та Сирії при падінні бомбардувальника РФ СУ-24. Це Сергій Румянцев з Челябинська, військовослужбовець авіабази Шагол. Імя повідомили челябинські видання.

Востаннє майор був онлайн 20 вересня. Місцеві журналісти стверджують, що рідні та друзі Румянцева видалили свої сторінки з соціальних мереж на вимогу спецслужб.

За офіційною інформацією в бомбардувальнику знаходилося два пілоти, проте доля жодного з них на даний момент не відома.

У прес-службі Центрального військового округу РФ відмовилися надавати журналістам будь-яку інформацію, проте анонімні джереле челябинських журналістів підтвердили – у літаку таки загинув майор Сергій Румянцев, авіа група якого базується на аеродромі Шагол в Челябинську.

Читайте також: Турчинов наказав збивати російські літаки

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У друзях у майора рахується 36 осіб, понад половина з них вже видалена.

Зі сторінки Сергія Румянцева помітно, що пілот захоплювався авіацією та літаками. На одній з фотокарток він позує з сином, котрий вступив до лав армії.

На челябинських форумах місцеві обурюються діями РФ у Сирії та смертю земляка.

"Мало было Афгана, мало Чечни - нет, полезли еще и в Сирию. Повезут, повезут скоро гробы, да не в Кремль, а в ваши дома, к вашим соседям, а то и к вам. А электорат в восторге! Поддерживает под 100%! Тьфу! Земля пухом погибшему. Жаль, что он не последний в этой войне", - пише один з користувачів.

"Вот и первые погибшие! Зачем нам эта война в Сирии? Кому от этого хорошо?!?! Как будто на своей территории дел мало. Соболезнование семье...", - пише інший.