Спікера Російської православної церкви Всеволода Чапліна помітили в американському фастфуд-ресторані "МакДональдс". Там відомий поборник "русского мира" і російський релігійний діяч повечеряв.

Судячи з фотографії, можна сказати, що блюститель "духовних скреп" обрав "філе о фіш". Але, схожу упаковку має і бургер "чікен бекон", так що, залишається невідомим той факт, чи порушив настоятель піст. Адже, як відомо, у православних зараз проходить суворий 40-денний різдвяний піст, який розпочався 28 листопада і закінчиться 6 січня. Їсти м'ясо, молочні та деякі інші продукти заборонено, їсти рибу можна тільки лише в деякі дні посту.

Читайте також: Протоієрей РПЦ схвалює вбивства терористів без жодного суду

Фотографії опублікував у Facebook російський блогер Іван Таранов.

"Нічого незвичайного, просто пан Чаплін вечеряє в маці", - написав блогер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментатори в соцмережах моментально відреагували гострими жартами - "Православні тижні в Макдональдс", "Схаменіться! Звідки ваш негатив? Друзі! Він їсть богомерзькі бургери, щоб їх не довелося їсти нам з вами! "," Освячений біг-тейсті м'ясним не рахується ".

Ігор Шабат пише, ""Правила створені для того, щоб їх порушувати", - прокоментував дану публікацію Чаплін "В ім'я Христа, звичайно", -додав Чаплін".