Відома українська співачка, солістка групи "Время и Сткекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим кадром. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертими фото з виконавцем Позитивом, позуючи на репетиції до грандіозного концерту Vislovo, який відбудеться вже 5 жовтня у Палаці Спорту. Так, артисти еротично притулялися один до одного, а Надя засвітила спортивну попу і плаский живіт.

"#этобудетвислово#5октября @vremyaisteklo @positiff@ruslanmakhov", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Позитивчик прилаштувався 😁", "Ні ну позитиву пощастило 😏😏", "
Мені здається від танців не тільки Надя з Льошею кайфують, але й друг Позитива😂", "При живому чоловіку....🌚", "Як відреагують подружжя? 😂💓", "Потап і Настя теж відмовлялися, типу ми з тобою не пара...❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.