Резидент студії "Квартал 95", зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна здивувала шанувальників дуже відвертим і яскравим фото.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що знімок Катя опублікувала в Instagram, пише портал "Політека".

Фотографію прикрасила щира посмішка артистки. Фото вийшло відвертим і позитивним. Дівчина на ньому красується в темному купальнику і халаті на відпочинку в Одесі:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Жити в кайф, Адже все що я хотів — це бачити світло, І як би вважав жити потрібним — мріяв, І ось одного разу, як завжди, я літав уві сні, Раптом, почувши музику, я сам собі сказав. Я обираю: ЖИТИ В КАЙФ!". Обожнюю музику) Вона робить настрій…) Діліться своїми улюбленими треками під цим постом) Давайте кайфувати разом) Ps. Може наступний пост або історія буде саме з твоїм улюбленим треком", — підписала Катя фото.

Нагадаємо, зірки "Жіночого кварталу" поділилися секретами схуднення: від дієт до стягуючої білизни.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Жіночого кварталу" закрутила пристрасний роман з колегою: пікантні фото парочки.

Знай.uа писав, красуня з "Жіночого кварталу" здивувала сміливим фото з Кошовим: "Ого, який у Жеки довгий".