Український Нацкорпус збирається перейти до рішучих дій в Харкові, де місцева поліція продовжує виконувати укази скандального мера Геннадія Кернеса.

Антон Білецький опублікував у своєму офіційному Facebook-акаунті промову, в якій висловив прагнення «зачистити місто від вати».

Згідно з попередніми даними, в Харків увійшли великі сили Нацкорпуса разом з технікою. Планується, що стратегічний важливе місто буде зачищено не тільки від проросійських політиків, але також і від вірних їм представників правоохоронних сил.

У Нацкорпусі розраховують ввести в Харкові режим надзвичайного стану, після чого управління містом буде передано в руки військових. Обов'язки поліції будуть виконувати загони Нацгвардії і сили ЗСУ. Антон Білецький, крім усього іншого, зажадав зняття з посади всіх керівних кадрів МВС міста і області.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Кожен залишився співробітник правоохоронних органів, за словами представників Нацкорпуса, повинен буде пройти ретельну перевірку на лояльність меру Харкова Геннадію Кернесу. Також Білецький вважає необхідним провести в Харкові повну декомунізацію і підірвати сліди радянського минулого, включаючи пам'ятні меморіали. У нову поліцію необхідно набрати патріотично налаштовану молодь.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.