Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто радує багатомільйонну публіку яскравими фото і відео з творчого та особистого життя в соцмережі.

Нещодавно ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" розмістила на своїй сторінці кумедний ролик. Так, на відео Леся в спортзалі тренується на велотренажері в обтягуючих кольорових лосинах і короткому спокусливому топі. Волосся телезірки красиво розвиваються.

Потім у другій частині ролика телезірка показала, як насправді знімаються такі естетичні ролики. Виявляється, за кадром стоїть її подруга, яка знімає процес на телефон.

"Знайома ситуація? 😁 Відмічай подружку 👇🏻👇🏻👇🏻", - написала Нікітюк.

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після акторки Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадавши, Леся Нікітюк опинилася вночі на балконі. Святковий знімок зроблений у Києві на балконі номера модного 5-зіркового готелю Riviera House, де ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" нібито планує зустріти Новий 2021 рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.