У поїзді "Львів – Моршин" трапилася справжня драма: пасажири рано-вранці натрапили на несподіваний сюрприз – воєнізованого охоронця "Укрзалізниці", який спав на підлозі. Хлопця було явно побито, а весь вагон просочився важким запахом перегару. Очевидці швидко припустили, що справа тут не обійшлася без міцного алкоголю і, можливо, бійки.

Як з'ясувалося, два охоронці вирішили не лише побалакати, а й добре побитися. Після чого мирно заснули, не зачинивши за собою двері купе. Один із них і виявився тим самим "бадьорим" охоронцем на підлозі, якого довелося виносити на огляд.

Відео розмістив місцевий Telegram канал.

Деяким громадянам ситуація видалася привабливою, проте багато хто засуджує "Укрзалізницю" за те, яких співробітників вони влаштовують до штату. Їхня робота спрямована на охорону людей та забезпечення комфортних поїздок, але натомість вони стають на заваді.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Ось які коментарі можна зустріти під відео:

  • "Поки охоронялися, виявили чужих серед своїх. Надпотужні!"
  • "Стресс він такий, може і по обличчю врізати."
  • "Правильно, вони виконували свій обов'язок і товкли п'яних дебоширів. Тобто – один одного."
  • "Су*а, ще й купе провідника зайняли."
  • "Знайшли собі "тепле містечко", аби не на фронт."

"Укрзалізниця" відреагувала швидко: одразу пообіцяли звільнити винних, провести розслідування та запевнили, що така поведінка неприпустима. Пасажири не повинні перейматися тим, що їм доведеться захищати охоронців, а не навпаки.

Нагадаємо, квитки на потяги стануть дорожчими, а купити їх буде ще складніше: що розповіли в "Укрзалізниці"

Раніше ми писали, "Укрзалізниця" роздмухує корупційні скандали: хоче заплатити юристу 26 млн

Крім того, Знай.ua повідомляв, в "Укрзалізниці" заявили про серйозну кризу квитків.