ПриватБанк опинився в центрі скандалу після того, як родичі загиблого бійця поскаржилися на грошову плутанину. Ситуація стосується помилково перерахованих коштів, які мали потрапити на рахунок іншого військовослужбовця, що перебував на передовій.

За інформацією, розміщеною на сайті "Мінфін", ПриватБанк продовжує наполегливо ігнорувати вимоги щодо повернення цих коштів.

Проблема розпочалася ще 14 червня 2024 року, коли військова частина Ф4689 помилково перерахувала гроші на карту Олега Івановича Зеленянського, який загинув у січні. Тепер гроші, що належать іншому військовослужбовцю, залишаються "замкненими" на рахунку покійного бійця.

ПриватБанк, фото: Політека
ПриватБанк, фото: Політека

Родичі вже написали заяву у відділенні банку у Подільську, відправили запити на гарячу лінію та написали на електронну пошту, але жодних дій від банку так і не надійшло. Представники банку кажуть, що їхня заява все ще в процесі розгляду, але конкретної відповіді чи рішення немає.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Навіть не отримали жодної відповіді. Причина неповернення невідома. Таке враження, що Приват просто привласнює собі кошти, навіть кошти військових, завдяки яким досі можуть працювати," – кажуть родичі.

У банку вибачилися за створені незручності та пообіцяли розібратися у ситуації:

"Наші фахівці вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності."

Нагадаємо, Ощадбанк затримує розблокування заарештованих рахунків переселенців: що відбувається

Раніше ми писали про те, що кожен може розбагатіти: як правильно накопичувати гроші всім знакам Зодіаку

Крім того, Знай.ua повідомляв, держава більше не допоможе: кого залишать без субсидії на комуналку