8 липня, близько 10 ранку, Україну та Київ знову охопила потужна атака з боку Росії. Вибухи лунали в різних частинах міста, і вже відомо про постраждалих та руйнування. Особливо трагічно, що під обстрілом опинилася дитяча лікарня "Охматдит", де зараз рятувальники та волонтери розбирають завали у пошуках дітей, що вижили.

Проте не обійшлося і без скандалів. Один із киян, який опинився на центральній вулиці Хрещатик під час атаки, помітив, як евакуаторники відвозять припарковану машину просто під обстрілом.

Автор відео обурено коментує:

"Вибачте, але це, мені здається, за межею. Прям зараз атака ракетна, вони евакуюють авто ось тут. Дим з одного боку – людина могла втекти на цій машині. Мені здається, що це... Я не знаю, що це, як це назвати."

Популярні новини зараз
Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Замість евакуювати машини, вони могли б допомогти рятувальникам розчистити шлях, брати участь у розборі завалів, робити хоч щось корисне. Але ні, вони продовжують евакуювати машини, тоді як люди перебувають у паніці та страху.

Київський мер Кличко, мабуть, не бачить у цьому проблеми, бо вже були випадки, коли евакуаторники забирали машини поранених бійців прямо з-під шпиталів.

Нагадаємо, у Києві евакуатори "крадуть" автомобілі поранених бійців за мовчазної згоди Кличка: воїни хочуть у гості до сумнівних фірм-прокладок

Раніше ми писали про те, що у Кличка новий "розпил": Київрада передала під забудову низку об'єктів, навіть "лісопильню Сніжка"

Крім того, Знай.ua повідомляв, з танції закриваються і можна не встигнути: як працює київське метро під час повітряних тривог