Жителів української столиці порадували новиною про те, що гаряча вода вже тече по трубах. Але, не встигли кияни поніжитися в теплій ванні й прогріти свої рушникосушки, як з перших хвилин подачі води з'явилися неприємності.

Так, один з користувачів мережі продемонстрував якість роботи столичних комунальників.

На опублікованому користувачем Alexander фото можна спостерігати вельми страхітливе видовище. Замість прозорої води з крана тече - темно-коричнева. Про це повідомляє Telegram-канал "ХК".

"Нафта! Нафта! Ой, ні. Це ж гаряча вода пішла. Відразу й не впізнав", - іронічно підписав фото Alexander.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям повідомили неприємну новину. Так з підвищенням цін на газ, яке з першого листопада анонсував прем'єр-міністр Володимир Гройсман, неодмінно підвищаться тарифи за комунальні послуги.

Відомо, що нові платіжки за опалення варто очікувати вже через 30-40 днів – саме стільки часу потрібно НКРЭКУ для затвердження оновлених тарифів. Таку думку висловив у коментарі UBR.ua екс-міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

Варто нагадати, що в суботу, 20 жовтня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розмістив багатообіцяючий ролик для молодих батьків. Так, за словами прем'єра соцдопомогу при народженні дитини нібито можна оформити онлайн і всього за 15 хвилин. Відео Володимир Гройсман виклав на своїй сторінці в Facebook.

Він навів приклад з молодим чоловіком, який влітку став батьком. Також він зазначив, що допомогу при народженні дитини онлайн уже оформили 20 000 сімей в Україні.

"Допомога при народженні дитини він оформив за 15 хвилин на сайті Урядового порталу у розділі "Електронні послуги", - додав Гройсман.

Нагадаємо, пекельні тарифи і зіпсовані нерви: коли українцям чекати нових платіжок за опалення.

Як повідомляв Знай.uа МВФ виділить Україні 3,9 мільярда доларів: затверджено нову програму.

Знай.uа писав, у двох районах Києва злетіли ціни на воду та опалення, іншим - приготуватися.