Застілля постояльців одного столичного хостелу закінчилося жорстокою бійкою з поножовщиною.

Цю інформацію повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

"Злочин стався в хостелі на вулиці Алматинській. В результаті конфлікту під час застілля правопорушник вдарив ножем мешканця гуртожитку". йдеться в повідомленні

Як повідомляє поліція, в одній з кімнат хостелу компанія влаштувала гуляння, після чого там почалася бійка між 44-річним уродженцем Луганської області та 24-річним мешканцем Кіровоградської області.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Спочатку чоловіки почали битися, а потім один з них під час бійки дістав ніж і вдарив молодшого опонента у груди. Очевидці викликали в хостел медиків і подзвонили в поліцію.

Правоохоронцям вдалося затримати нападника на місці злочину. Відомо, що раніше зловмисник вже відбував покарання за вчинення умисного вбивства.

Потерпілого було терміново госпіталізовано - йому зробили операцію.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Нападникові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в середу ввечері, 5 грудня, в одному з супермаркетів Харкова сталася кривава трагедія, сюжет якої претендує на голлівудський трилер. У повідомленні говориться, що увечері 5 грудня в Харкові в Київському районі міста стався конфлікт в супермаркеті "Рост".

Співробітники супермаркету запідозрили чоловіка у крадіжці і викликали наряд поліції охорони. Коли поліцейські прибули на місце, підозрюваний вдарив одного з них ножем у живіт. У відповідь міліціонер двічі вистрілив у підозрюваного.

Обох чоловіків госпіталізувала "швидка". Працівник ДСО при свідомості. Підозрюваний у крадіжці був доставлений в лікарню в непритомному стані. Пізніше в лікарні він помер, не приходячи в свідомість.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", заслужену артистку розстріляли, підозрюють екс-депутата.

Також "Знай.uа" писав про те, що українського моряка тримають в заручниках у Росії, батькам не сказали ні слова.