В українській столиці щодня з'являються повідомлення про зникнення людей. Співробітники правоохоронних органів розповіли, в яких районах Києва найчастіше губляться люди.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Києва.

За інформацією копів, в період з 1 січня по 27 листопада 2018 року найбільше зафіксовано зниклих без вісті в Солом'янському районі, тут пропали 59 разів. На другому місці – Деснянський район з 44 випадками. Третю позицію за кількістю зниклих зайняв Оболонський район, в якому за вказаний період люди губилися 35 разів.

поліція
поліція

По 34 випадки правоохоронці зафіксували у Шевченківському та Голосіївському районах. Трохи менше – 33 випадки пропажі людей – у Дніпровського району. Що стосується місць у Києві, де зникають рідше всього, то тут трійку замикає Дарницький район, де шукали 15 зниклих. Найменшу кількість разів губилися люди в Подільському районі – 7 разів та Печерському – лише 4 рази.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

поліція
поліція

Варто нагадати, що у Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який вербував жінок для порнобізнесу закордоном. Зловмисник відправляв дівчат в Іспанію. Про це пише прес-служба Нацполіції Харківщини. Чоловік шукав дівчат протягом листопада, кандидатками стали 24 і 25-річні. Він агітував тільки тих, у кого були складні сімейні або життєві обставини. Зловмисник використав психологічний тиск для переконання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські заробітчани активно перебираються до одного з найдорожчих міст в світі - Парижу. Найчастіше чоловіки у Франції йдуть працювати на будівництво, а жінки - нянями або прибиральницями. Наталія, яка мешкає в Парижі вже другий рік, розповіла, що українцям це теж непогано вдається.

Нагадаємо, у Києві закрили популярну станцію метро: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа дівчина виявилася говіркою: Маргарет Етвуд обіцяє продовжити "Розповідь служниці".

Знай.uа писав, "жовті жилети" пересіли з колін на п'яту точку, жорстокості копів немає меж: відеошок 18+.