Італійські фермери Гуані і Б'янчі зробили прорив у сфері кулінарії - виростили часник, після вживання якого можна не хвилюватися за неприємний запах з рота. Вся справа в тому, що у цього часнику взагалі немає запаху. Фермери живуть недалеко від Тоскани і повідомляють, що після свого відкриття чекають інвестицій від кращих кухарів країни.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяФермери повідомляють, що часник - ніде так часто не використовується в національній кухні, як в Італії. Але в сучасному світі кухарі настільки мало його вживають під час приготування, що кухня втратила національний колорит, повідомляє dailymail. Насправді фермери займаються цим як хобі, тому що один з них інженер-будівельник, а другий - комерційний адвокат. Вони назвали його "аglione", що означає "часник, який цілується". Виявилося, що зубок часнику трохи м'якший на смак, але майже повністю без запаху.
"Смак дуже хороший і дуже легкий, тому ми думали про можливість реінтродукції його на ринок", - говорить Алессандро Гуан.
Читайте також: ТОП-7 дешевих і корисних продуктів
Нагадаємо, що вчені повідомляли, що чесно шкідливий для мозку, тому що руйнує його клітини.