Одесити із задоволенням купують нові батони торгової марки "Булкін" від ТОВ "Одеський коровай". У батонів не тільки відмінний смак, але і гучні назви, ментально близькі жителям Південної Пальміри, - батони "Дюковський" і "Потьомкінський". На "Одеському короваї" розвивають виробництво і продовжують дивувати городян новою продукцією. Та й ціни на хліб від "Одеського короваю" тримаються на найнижчій позначці вже не один рік, порівняно із цінами на аналогічну продукцію по Україні. Така позиція зберігається і сьогодні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКерівництво ТОВ "Одеський коровай" говорить, що прагне задовольнити смак покупців, іноді - навіть у збиток можливому прибутку. "Мало того, що наша продукція недорога, ми ще і насичуємо ринок благородними видами хлібобулочної продукції, багатою по закладці інгредієнтів. У них є не лише основні - борошно і вода, а й великий вміст цукру, масла, а також - різні корисні рослинні добавки, у тому числі, сушені фрукти і запашні насіння рослин. Ми прагнемо не лише отримання прибутку. Наше завдання - довести покупцеві, що за якістю і асортиментом ми найкращі ", - говорить комерційний директор ТОВ "Одеський коровай" Олександр Куликов.
До випуску нової продукції на "Одеському короваї" підходять творчо і з урахуванням різних вимог покупців. Багато видів хлібобулочних виробів мають дипломи: це хлібець "Зернятко", хліб "Боярський" і "Медовий", "Енержі" iз курагою і "Енержі" iз чорносливом та інші.
До смаку прийшлась одеситам припала виробнича лінійка батонів. Багато хто навіть везе з Одеси батони торгової марки "Булкін", щоб пригостити родичів, які живуть в інших регіонах країни. Наприклад, за минулий літній період, з'явилися два унікальних батона - "Дюківський" за 6, 95 грн і "Потьомкінський" по 7 грн.
Батон "Дюківський" зроблений на гірчичному маслі. "Це високорецептурний батон з додаванням великої кількості цукру і натурального гірчичного масла, яке дуже корисне для здоров'я, оскільки збагачене трігідрокіслотами й позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт і судини. Іншими словами ми прагнемо зробити корисний хліб, виключаючи маргарин, який складається з пальмового масла, стабілізаторів та консервантів. Батон "Дюківський" - це унікальний продукт, якому немає аналогів серед виробників хлібобулочної продукції ", - ділиться секретами директор з виробництва ТОВ" Одеський коровай "Віталій Добровольський.
У батона "Потьомкінський" свої переваги і своя унікальність. "Це батон з додаванням житнього борошна і солодового екстракту, у якого відсутня притаманна солоду гіркота, але збережені всі корисні речовини. Цьому високорецептурному батону додає пікантності коріандр ", - описує унікальну рецептуру Віталій Добровольський.
Радують покупців і різноманітністю здобних виробів. Нещодавно почали випускати "Равлик з корицею". Натуральна кориця, перетерта з цукром, робить смак цієї булочки неповторним.
"Одеський коровай" випускає більше 80-ти найменувань хлібобулочних виробів, а пряників, печива, кондитерських виробів і кексів - понад сто найменувань. Скоро одеситів порадують дегустаційною ярмарком продукції торгової марки "Булкін", на якій можна буде дізнатися і склад виробів й насолодитися його смаком.