В результаті страшної аварії за участю трактора з причепом для пасажирів, у федеральній землі Нижня Австрія на північному сході країни, постраждали 13 людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Kleine Zeitung, яке посилається на заяву місцевих рятувальників.

За оперативною інформацією поліцейських, ДТП сталося напередодні увечері в комуні Альхартсберг, ймовірно, під час святкувань. На місце події прибули рятувальні вертольоти і машини швидкої допомоги.

Під час події в причепі трактора перебувало 14 осіб. Сім людей отримали легкі травми, шість – важкі. Серед постраждалих були тільки жінки, в тому числі вагітні. Всі вони були доставлені до лікарні. Причина аварії поки не встановлена.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одеські копи вже затримали водія BMW, який влаштував в Одесі смертельну ДТП. Нацполіція уточнює, що в результаті аварії загинули 3 людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одеських ЗМІ, які посилаються на слова глави слідчого управління ГУ Нацполіції Сергія Шайхета.

Відомо, що 8 серпня ввечері в Одесі на 6 станції Фонтану, сталася смертельна ДТП. Авто BMW на великій швидкості зіткнулося з автомобілем Skoda і влетіло у зупинку з людьми, в результаті чого загинули 3 людини та ще щонайменше 5 осіб постраждали.

Варто нагадати, що в неділю вранці, 9 вересня, в Москві автомобіль Volkswagen Polo збив групу пішоходів. Поліції вдалося затримати ймовірного винуватця аварії, яким виявився киргиз. В результаті ДТП постраждали дев'ять осіб. Стан трьох лікарі оцінюють як критичний.

Слідство намагається встановити картину ДТП в Москві. Чому водій вилетів за межі проїжджої частини, все ще невідомо.

Нагадаємо, киргизець розкидав натовп пішоходів по всій вулиці, багато постраждалих.

Як повідомляв Знай.uа скандальна співачка втратила пальці на руці.

Знай.uа писав, BMW влетів у зупинку, шість людей загинули.