В Білгород-Дністровському невідомі зловмисники облили кислотой громадянина Італії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила юрист-кримінолог Національної школи суддів Ганна Моляр.

Сусiди, на очах котрих сталося жорстокий напад, злякали злочинців і викликали швидку допомогу. Зараз потерпілий знаходиться в шостому відділенні лікарні імені Філатова. Лікарі оцінюють його стан як важкий. У постраждалого серйозне пошкодження очей та опіки першого ступеня.

За словами Моляр, родичі потерпілого ще не знають про те, що трапилося.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Як стало відомо, кілька років тому потерпілий громадянин ЄС Джованні Арканжели одружився на нашій землячці. У пари народилася дитина. Незабаром дівчина поїхала з Італії, забрала малюка з собою і заборонила спілкуватися з ним Арканжели.

Два роки чоловік намагався відстояти своє право на батьківство у місцевих чиновників і суддів. За твердженням Маляр, весь цей час він справно платив аліменти. Наполегливий татусь також взяв участь у круглому столі з прав батьків. Пов'язано напад як-то з бажанням Арканжели вiдстояти батьківство — невідомо.

В полiцii вже відкрито кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше підозрювана у справі смертельного ДТП у Харкові Олена Зайцева, яка зараз перебуває під слідством, фізично не могла відвідувати весь курс водіння в автошколі "Транстури", випускницею якої вона є. Місцеве видання "Харків Today" у свою чергу повідомляє, що наприкінці серпня правоохоронці провели обшуки в приміщенні автошколи і вилучили документи з жовтня по листопад 2015 року, тобто за весь період навчання підозрюваної.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в штаті Пенсильванияумерла переможниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" 1995 року Челсі Сміт. Володарка престижного титулу померла після боротьби з серйозною хворобою. Сумну звістку повідомило видання The Mirror.

"Знай.ua" писав, що в місті Нова Одеса чоловік поранив трьох дітей з саморобного пристрою для стрільби. Потерпілі доставлені до медичного закладу. Залишки пристрою співробітники правоохоронних органів вилучили, вони направлені на експертне дослідження.