У понеділок, 10 вересня, у Голосіївському районі Києва знайдено тіло чоловіка із вогнепальним пораненням в голову. Тіло виявили в квартирі, яку він орендував.


Про це повідомили у прес-службі Нацполіції столиці.
Чоловіка з пораненням у скроню виявила господиня квартири, вона ж викликала правоохоронців. Згідно з висновками судово-медичного експерта, громадянин іншої держави наклав на себе руки. Остаточна причина смерті буде встановлена пізніше.


Поліцейські опитали господарку квартири, сусідів і встановили особу загиблого. Ним виявився іноземець 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України.

нацгвардія

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На місці події було знайдено знаряддя вбивства - пістолет, перероблений на травматичний, а також редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів.

пістолет


Знайомі чоловіки повідомили, що останнім часом загиблий вів замкнутий спосіб життя, а на сторінці в соціальній мережі він залишив песимістичне повідомлення.


Нагадаємо, у Краснокутському районі Харківської області чоловік 1996 року народження облив себе горючою рідиною і підпалив.

Про це передає NewsRoom з посиланням на джерело в правоохоронних органах.
Інцидент стався в неділю, 9 вересня. В опіковий центр харківської невідкладної допомоги привезли жителя села Комарівка, що знаходився без свідомості. Медики діагностували у пацієнта опіки I-III ступеня та алкогольне сп'яніння. Як наслідок, з'ясували правоохоронні органи, після смерті батька молодий чоловік переживав важкий період, сильно пив і неодноразово намагався покінчити з собою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 2 вересня вночі в Києві, за адресою Радунська, 38 убили чоловіка. Вбивство сталося в квартирі на 9 поверсі. Про це стало відомо з повідомлення "Інформатор".

поліція



Також Знай.ua писав про те, що розслідування справи військового льотчика Владислава Волошина, який застрелився 18 березня у власній квартирі, триває.